Bedava Mp3 İndir,Youtube Müzik İndir,Mp3 İndirme,2007 Albüm İndir,Mp3 İndir..

Tam Görünüm: Elim aya??m birbirine dolan?yor dedim ya…
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hep bunu beklemi?tim

Elim aya??m birbirine dolan?yor. Hiç olmayacak zannetmi?tim, hiç olmayacak. Hep yalan oldu?unu dü?ünmü?tüm. Sadece laft?. Herkes birbirini kand?r?yordu. Yoktu asl?nda böyle bir ?ey. Olamazd?. Ben bilmiyorsam olmamal?yd?. Anlat?lanlar do?ru olamazd?. Sevgi vard? ama a?k yoktu. Nedensiz yere sevmek, sürekli sadece birini arzulamak yaland?, kendini avutmacayd?. Böyleydi…

Be?eniyorsun ve birilerine bu benim hayat?m, sevdi?im diyorsun. ?çin rahatl?yor. Seni daima di?erlerinden farkl? seven birilerinin varl???n? gösteriyorsun. Al??veri?e giderken yan?nda biri vard?. Ak?am yeme?e ç?karken de. Seni yolcu edecek birinin varl??? seni mutlu ediyordu. Elini tuttu?unda neler hissetti?ini bilmiyorum. Bilmiyorum i?te…

Elim aya??m birbirine dolan?yor. Bir zamanlar a?k?n süreklili?ine inanmad???m? söyledi?im geliyor akl?ma. Bu mudur büyük konu?mak, bu mu tükürdü?ünü yalamak… Ans?z?n dediler olur bu i?ler… Mant?k dinlemez dediler… Görürsün ve ayaklar?n yerden kesilir… Onu gördü?ünde dünyan bamba?ka olur, uzakla??rs?n gidersin. Kimsenin çimdi?i kendine getiremez seni. Bo?una bir tokat isteme surat?na, kurtaramay?z seni…Kitap okurken ya da arkada??nla konu?urken onun yüzü gelir gözünün önüne… ??te ?imdi kimsenin anlamad??? bir parlakl?k bir gülümseme beliriverir gözlerinde… Sen uçars?n… T?rmanmak istersin buldu?un yere… Zaten ayaklar?n yere basmaz…

Elim aya??m birbirine dolan?yor dedim ya…
Referans Adresler